niscani

Primarul

Primarul satului Nișcani            

 Petru Sorici

Bine aţi venit pe site-ul Primăriei satului Nișcani, rl Călărași

Stimaţi Nișcăneni!

Vă mulţumesc pentru că aţi ales să utilizaţi să vă informaţi prin accesarea paginii web a primăriei, o modalitate prin care Primăria Nișcani este mai aproape de locuitorii satului şi oaspeţii săi, dar şi o modalitate menită să îmbunătăţească activitatea de comunicare între locuitorii satului şi administraţia publică locală.

Mulţumesc tuturor cetățenilor pentru interesul pe care îl manifestă faţă de toate evenimentele, noutăţile şi activităţile de interes public. În această direcţie doresc să susţin implicarea nemijlocită a acestora pentru ca  satul Nișcani  să continue să se dezvolte.  Munca echipei primăriei este depusă pentru confortul cetăţeanului care doreşte să trăiască într-un sat curat, modern  şi prosper

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util. Creşterea continuă a numărului său de utilizatori ne arată că suntem pe calea cea bună, constatînd faptul că la  Nișcani există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă.

 

Cu profund respect,

Primarul satului Nișcani               

  Petru Sorici

 

 

Orele de primire:

Marţi: orele 8.00 – 12.00

Joi: orele 08.00 – 12.00

Date de contact:

satului Nișcani

Tel: 0244/63/236

mobil: 079333429

E-mail: primaria.niscani@apl.gov.md